2023 verslag

[Read in English] Dit verslag is deel 2, lees deel 1 hier! Bollenpandje.nl staat online We zijn verheugd om aan te kondigen dat de eerste versie van bollenpandje.nl online staat! Er is nog werk aan de winkel om het publieksprogramma en de initiatieven zichtbaarder te maken. We hebben ook een gedeelde inbox (info@bollenpandje.nl) en persoonlijke e-mails (bijvoorbeeld tonny@bollenpandje.nl) opgezet voor XTC (Ximena, Tonny & Carolina). Biobulkbende server aan de Schiedamseweg Biobulkbende is een voedselcoöperatie waarin leden kopen samen biologisch voedsel in tegen lage prijzen van lokale leveranciers.

2022 verslag

[Read in English] Dit verslag is deel 1, lees deel 2 hier! Het BoTu Servetje is aan de gang! Hierbij een heel kort verslagje voor 2022 (September - December). Er is veel gebeurd en er zal nog meer gebeuren 😊 Als je meer wilt komen te weten over ons project of het je aanspreekt, horen we het heel graag! Neem contact op via bakkie@botuservetje.nl. Servetje staat online Onze eigen servetje staat online en is te vinden op de Mathenesserweg, thuis bij Sándor.

Open Oproep tekst

Wie ben je of wie zijn jullie? We zijn 2 leden van Solisoft, een nieuw technologie collectief die dit jaar opgericht is. Ons projectteam bestaat uit Sándor Csenki & Luke Murphy. Sándor is al vele jaren actief in de buurt en Luke is pas verhuisd naar tussendijken. We zijn al lang in gesprek over de rol van technologie in de samenleving met een focus op toegankelijkheid & lokale betekenis. Wat is de naam van het project?